HKÜSEM

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (HKUSEM), 2011 – 2012 Eğitim Öğretim Yılı’nda İstanbul ve Gaziantep 2 il merkezli “EĞİTİMİN YAŞAM BOYU SENİNLE” anlayışı ile faaliyetlerine başlamıştır.

Sürekli Eğitim Merkezimizin amacı; Ülkemizin eğitim ve mesleki gelişim alanlarında gereksinim duyduğu bilgiyi bir yaşam standartı haline getirmek ve bu hedef doğrultusunda, öğrencilere, iş hayatına yeni adım atanlara ve iş hayatında deneyim sahibi olmuş bireylere, kişisel gelişim, mesleki gelişim, yabancı dil, kültür ve sanat dallarında eğitim vermektir.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi gelişmekte olan teknolojisi ve tecrübeli kadrosu ile eğitim, bilim, teknoloji ve sanat alanlarında ile sizlere sunduğu hizmeti her zaman zirvede tutmayı sürdürecektir.

Referanslar