YDS VE YÖKDİL HAZIRLIK KURSU

YDS ve YÖKDİL sınavlarında uygulanabilecek taktikler, paragraf çalışmaları, dilbilgisi çalışmaları, kelime çalışmaları, test çözümleri, sınav tekniğine yönelik eğitimleri, sınav pratiğine yönelik çalışmaları içermektedir. Dersler en güncel formata göre hazırlanmış kaynaklar kullanılarak işlenecektir.

Kimler Başvurabilir

Yüksek lisans ve doktora eğitimlerine başlamak isteyenler bu eğitime başvurabilir. Katılımcılarda en az Intermediate İngilizce seviyesi koşulu aranmaktadır.

Detaylı Eğitim İçeriği

Sınavda sorulan dil bilgisi konularının anlatımı ve soru çözümü
Kelime çalışmaları ve soru çözümleri
Sınavda sorulan soru tiplerine yönelik soru çözme teknikleri ve soru çözümleri
Alana yönelik bol miktarda okuma çalışmaları
Periyodik aralıklarla yapılacak deneme sınavları (Soru analizleriyle birlikte)

Katılımcılar sınava dair taktik ve stratejilerini geliştirebilecekler, kelime haznelerini artırabilecekler, ana fikir bulma, yazarın bakış açısını kavrama, direk anlam ve dolaylı anlam çıkarma ve okuma becerileri kazanacaklar. Kursiyerlerin belirtilmiş kazanımlara ulaşabilmeleri için eğitim süresince derse katılım göstermeleri ve verilen çalışmaları zamanında ve eksiksiz yapmaları gerekmektedir.

Eğitmenler

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu akademik kadrosu tarafından bu eğitim verilecektir.

ARAPÇA DİL KURSU

72 Saat /12 Hafta Pazar 09:30-16:00

Bu eğitim, katılımcıların Arapça dil seviyelerini artırmayı amaçlamaktadır. Dinleme, Okuma, Yazma ve Konuşma becerileri dengeli bir şekilde geliştirilir.

GENEL İNGİLİZCE EĞİTİMİ

72 Saat /12 Hafta Cumartesi 09:30-12:30 Pazar 09:30-12:30

Bu eğitim, katılımcıların İngilizce dil seviyelerini artırmayı amaçlamaktadır.

İNGİLİZCE MUAFİYET HAZIRLIK SINAVI KURSU

14 Saat /2 Hafta Cumartesi 09:30-12:30 Pazar 09:30-13:30

Bu eğitim, İngilizce dil eğitimi zorunlu olan üniversitelerin yabancı dil hazırlık okulunu başarıyla atlamak isteyen...

04/05/2021