YANGIN VE PATLAMA SONRASI OLAY YERİ İNCELEME EĞİTİMİ

Yangın ve Patlama Sonrası Olay Yeri İnceleme Eğitimine ilişkin kuramsal çerçeve, teori ve pratik uygulamanın sentezi ile oluşturulan “Yangın ve Patlama Sonrası Olay Yeri İnceleme Eğitimi Sertifika Programı”, akademik alanın ve pratik uygulamanın önemli isimlerinin rehberliğinde, son dönemin önem kazanan konularından olan alanda katılımcıların bilgi, beceri ve yeterliliklerini geliştirmek maksadıyla oluşturulmuştur.

Kimler Başvurabilir

Proje yönetimi konusunda hedefi olan bilirkişiler ve kariyer hedefi bilirkişilik olan bireyler, savcı/hâkim ve avukatlar, itfaiye görevlileri, afet çalışmalarında görev alanlar, AFAD ve Kıılay çalışanları, sağlık personeli, paramedikler ve kolluk görevlileri konusunda çalışan ve çalışmak isteyen tüm katılımcılara açık olan eğitime bireysel ve kurumsal başvurular yapılabilir. Kurumlara özel eğitim için alternatif saatler belirlenebilir.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU EĞİTİMİ

Hukuk
25 Saat /1 Hafta Pazartesi/Salı/Perşembe 19:00-22:00 Cumartesi/Pazar 10:00-18:00

Gerek kamu, gerekse özel kurum ve kuruluşlar, bir görevin yerine getirilmesi veya bir hizmetin sunumuyla bağlantılı olarak, kişisel veri niteliğindeki bilgileri, uzun süredir toplamaktadırlar.

ARABULUCULUK TEMEL EĞİTİMİ

Hukuk

Arabuluculuk genel anlamıyla, çatışmaların çözümü, yönetimi ve önlenmesi amacıyla kullanılan en etkili yöntem...

İŞ HUKUKUNDA UZMAN ARABULUCULUK EĞİTİMİ

36 Saat /2 Hafta

Kanuna, bireysel veya toplu iş sözleşmesine dayanan işçi veya işveren alacağı ve tazminatı ile işe iade talebiyle açılan davalarda, arabulucuya başvurulmuş olması 7036 sayılı İş Mahkemeler Kanunu ile dava şartı haline getirilmiştir (md.3). Bununla birlikte Arabuluculuk Daire Başkanlığı tarafından “İş Hukukunda Uzman Arabuluculuğa İlişkin Usul ve Esaslar” kabul edilmiştir.

07/05/2022
60 saat /10 Hafta (Hafta sonu 9.00-17.00)

3,240 TL (KDV Dahil)