SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİ VELİSİ OLMAK

Bir öğrencinin en sıkıntılı dönemlerinden biri, lise ya da üniversite öncesinde sınavlara hazırlandığı hazırlık dönemidir. Ergenliğin getirdiği değişimlerle baş etmeye çalışan genç, geleceğini belirleyen en önemli unsurlardan biri olan sınavlara hazırlık sürecinde stres seviyesi sıklıkla artarken, bilinmezlik içinde bir çıkış yolu bulabilmek ve hedefini doğru belirleyerek kararlı adımlarla ilerlemek için en büyük desteği ailesinden bekliyor. Bu eğitim ile aileler sınav sürecindeki çocuklarına nasıl destek verebileceklerini fark edecekler.

Bu dersi başarı ile tamamlayan katılımcılar;

• Çocuklarının içinde bulunduğu dünyayı ve ruh halini daha iyi anlayacaklar
  • Çocuklarının yaşadıkları kaygı konusunda nasıl yardımcı olabileceklerini fark edecekler
  • Olumlu bakış açısının önemini ve zihne etkisini fark edecekler
  • Çocuklarıyla nasıl sağlıklı iletişim kuracaklarını fark edecekler
  • Çocuklarına verebilecekleri desteklerle ilgili farkındalık elde edecekler

ANNE BABA DANIŞMANLIĞI

8 Saat /4 Hafta Cumartesi 11:00-13:00

Bu eğitim programı bireylerin ebeveyn olarak duygusal ve bilişsel yönden sağlıklı çocuklar nasıl yetiştirileceği konusunda ebeveynlere bir yol haritası olmayı amaçlamaktadır.

AİLE DANIŞMANLIĞI

Kişisel Gelişim

Sertifikalı Aile Danışmanlığı eğitimlerimiz ‘’Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca’ ’hazırlanan ve...

09/04/2022