Çocuk

ÇOCUKLAR İÇİN MİTOLOJİ (1. GRUP)

(5 - 7 YAŞ GRUBU İÇİN)

Bu eğitimin amacı, katılımcıların, yaş seviyelerine uygun olarak hem insanlık hem de kendi kültürlerinin sözlü ve yazılı kaynaklarına merak duymaları sağlamaktır. Bu merak duygusu geçmişin bugüne kadar gelebilmiş hikayelerini, sembollerini ve kültürel öğelerini araştırmayı bir alışkanlık haline getirmeleri hedefler.

Bu dersi başarı ile tamamlayan katılımcılar;

• Mitoloji hakkında bilgi sahibi olur.
  • Günümüz göstergeler dünyasının temel sembollerinin anlamlarını kökenleriyle öğrenirler.
  •  Geçmişten günümüze tarihi değiştirmiş kahramanları öğrenirler.
  • Popüler kültüre karşı, kültürel değerlerini korumayı öğrenmeye başlarlar.
  • Medya ve görsel medya okuryazarlığı becerilerine temel oluşturacak temel bakış açısına sahip olacaklardır.

ÇOCUKLAR İÇİN FELSEFE

16 Saat /8 Hafta Her Çarşamba

Çocuklar için felsefe atölyeleri süresince katılımcılar temel felsefe problemleri ile tanışırlar.

ÇOCUKLARLA YARATICI DRAMA

2 Saat 10.00-12.00

Çocuklarda iletişim, yaratıcı düşünme, kendini keşfetme, özgüven, empati, kendini ifade edebilme, yaratıcılık...

ÇOCUKLAR İÇİN MİTOLOJİ (2. GRUP)