ACİL DURUM VE AFET YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

Acil Durum ve Afet Yönetimine ilişkin kuramsal çerçeve, teori ve pratik uygulamanın sentezi ile oluşturulan “Acil Durum ve Afet Yönetimi Sertifika Programı”, akademik alanın ve pratik uygulamanın önemli isimlerinin rehberliğinde, son dönemin önem kazanan konularından olan alanda katılımcıların bilgi ve becerilerini geliştirmek maksadıyla oluşturulmuştur.

Kimler Başvurabilir

Proje yönetimi konusunda hedefi olan bilirkişiler ve kariyer hedefi bilirkişilik olan bireyler, savcı/hâkim ve avukatlar, itfaiye görevlileri, afet çalışmalarında görev alanlar, AFAD ve Kıılay çalışanları, sağlık personeli, paramedikler, kolluk görevlileri, hemşireler, psikolog ve psikiyatristler ve adli tıp ve adli bilim konusunda çalışan ve çalışmak isteyen tüm katılımcılara açık olan eğitime bireysel ve kurumsal başvurular yapılabilir. Kurumlara özel eğitim için alternatif saatler belirlenebilir.

SAĞLIKLI YAŞAM VE GENÇ KALMAK İÇİN BESLENME

2 Saat (19.00 - 21.00)

Neyi, ne zaman, nasıl yiyelim?

ACİL DURUM VE AFET YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

Sağlık
60 Saat /10 Hafta (Hafta sonu 09.00-17.00)

30/05/2022