2022 YILI UZLAŞTIRMACI YENİLEME EĞİTİMLERİ

Eğitmenler

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU EĞİTİMİ

Hukuk
25 Saat /1 Hafta Pazartesi/Salı/Perşembe 19:00-22:00 Cumartesi/Pazar 10:00-18:00

Gerek kamu, gerekse özel kurum ve kuruluşlar, bir görevin yerine getirilmesi veya bir hizmetin sunumuyla bağlantılı olarak, kişisel veri niteliğindeki bilgileri, uzun süredir toplamaktadırlar.

ARABULUCULUK TEMEL EĞİTİMİ

Hukuk

Arabuluculuk genel anlamıyla, çatışmaların çözümü, yönetimi ve önlenmesi amacıyla kullanılan en etkili yöntem...

İŞ HUKUKUNDA UZMAN ARABULUCULUK EĞİTİMİ

36 Saat /2 Hafta

Kanuna, bireysel veya toplu iş sözleşmesine dayanan işçi veya işveren alacağı ve tazminatı ile işe iade talebiyle açılan davalarda, arabulucuya başvurulmuş olması 7036 sayılı İş Mahkemeler Kanunu ile dava şartı haline getirilmiştir (md.3). Bununla birlikte Arabuluculuk Daire Başkanlığı tarafından “İş Hukukunda Uzman Arabuluculuğa İlişkin Usul ve Esaslar” kabul edilmiştir.

17/09/2022
8 saat / 1 Gün